Gezondheid

Gezond leven met #powerplan

Ken je #powerplan? Het is een gezondheidsactie van
de Dieetdienst De Voorzorg Limburg. “Het doel van de actie is de gezondheid van de deelnemers te verbeteren”, vertelt Kristien, diëtiste De Voorzorg Limburg.

Wat houdt #powerplan in?

“Je schrijft je in voor de gratis nieuwsbrievenreeks #powerplan. 4 weken lang ontvang je wekelijks een nieuwsbrief met verschillende, laagdrempe- lige uitdagingen om je leven een boost te geven, gebaseerd op de 3 pijlers van de actie: voeding, mentale gezondheid en beweging. Met verschillende tips en recepten helpen we je de haalbare uitdagingen tot een goed einde te brengen.”

Waarom meedoen aan #powerplan?

“Mensen zetten hun gezondheid niet langer op de 1ste plaats. Iedereen heeft het druk en is de hele dag in de weer. Met #powerplan willen we hier verandering in brengen. De 4 haalbare uit- dagingen moeten je opnieuw fitter en energierij- ker maken. Ook je gewicht zal gezonder worden en je nachtrust zal verbeteren. Kortom, je voelt je beter in je vel.”

Hoe kan je deelnemen?

“Schrijf je in via www.devoorzorg.be/dieetdiensten je ontvangt 4 nieuwsbrieven met de verschil- lende uitdagingen en bijhorende recepten en tips. De 1ste nieuwsbrief verschijnt in je mailbox op maandag 30 september.”

Tips & tricks op jouw maat?

Nieuwe blogposts met tips & tricks, events & wedstrijden
maandelijks in je mailbox?

Whoop whoop! Je bent ingeschreven!

Oepss, er ging iets mis. Probeer later nog eens.

Ik ga akkoord met het privacybeleid van Op Eigen Benen Staan (lees het op www.oebs.be) en ben 16 jaar of ouder