Actualiteit,  Gezondheid,  Varia

5 redenen waarom Ariana Grande nu lid moet worden van Solidaris

We kunnen alvast enkele supersterren tot het ledenbestand van Solidaris rekenen. Denk bijvoorbeeld aan Matteo Simoni, Thomas Vanderveken … Maar Ariana maakte nog niet de voor de hand liggende keuze. Say whut!? Hier is waarom Ariana nu lid moet worden van ziekenfonds Solidaris.

Reden 1: Al die bijna onmogelijke danspasjes en strakke podiumoutfits: je kan maar beter in vorm zijn. Solidaris betaalt een stuk van je lidgeld in de sportclub of fitness terug. #tisnietomdatjeveelgeldhebt,datjehetmoetweggooien

Reden 2: Ariana is nog jong. Binnen enkele jaren denkt ze misschien wel aan mama worden. Maar combineer al die optredens maar eens met #momlife! Solidaris regelt kraamhulp, kinderopvang én een leuk geboortegeschenk of -premie.

Reden 3: Supersterren hebben vaak een woelig liefdesleven. Maar ook als husband ad wife komt anticonceptie van pas. Bij Solidaris krijgt ze alleszins een terugbetaling voor anticonceptie.

Reden 4: Een slippertje op het podium is snel gebeurd. Een goede hospitalisatieverzekering is dan geen overbodige luxe. Bij Solidaris kan Ariana kiezen voor KliniPlanPlus, een verzekering die de kosten van een eenpersoonskamer dekt. Geen pottenkijkers, dus!

Reden 5: Ariana is aldoor aan het reizen. Een optreden in New York, een familiebezoekje in Italië … de reisbijstand van Solidaris, Mutas, reist wereldwijd met haar mee. Zo is ze 24/7 beschermd tegen dringende medische kosten. De reisbijstand is inbegrepen in de ledenbijdrage van Solidaris.

5 redenen waarom jij nu lid moet worden van Solidaris:

  • Jij krijgt dezelfde ledenvoordelen als superster Ariana. Bij Solidaris sluiten we niemand uit!
  • Daarnaast zijn er nog meer voordelen.
  • Je betaalt slechts een kleine bijdrage. Vergelijk gerust met andere ziekenfondsen.
  • Heb je een probleem? Bij Solidaris gaan we tot het uiterste om je probleem op te lossen.
  • Na je 25ste, vanaf je eerste werkdag of wanneer je een uitkering ontvangt mag je niet meer op het lidboekje van je ouders staan. The law says so!

Word nu lid

Tips & tricks op jouw maat?

Nieuwe blogposts met tips & tricks, events & wedstrijden
maandelijks in je mailbox?

Whoop whoop! Je bent ingeschreven!

Oepss, er ging iets mis. Probeer later nog eens.

Ik ga akkoord met het privacybeleid van Op Eigen Benen Staan (lees het op www.oebs.be) en ben 16 jaar of ouder