Actualiteit,  Gezondheid,  Varia

5 redenen waarom Ariana Grande nu lid moet worden van De Voorzorg

We kunnen alvast enkele supersterren tot het ledenbestand van De Voorzorg rekenen. Denk bijvoorbeeld aan Matteo Simoni, Thomas Vanderveken … Maar Ariana maakte nog niet de voor de hand liggende keuze. Say whut!? Hier is waarom Ariana nu lid moet worden van ziekenfonds De Voorzorg.

Reden 1: Al die bijna onmogelijke danspasjes en strakke podiumoutfits: je kan maar beter in vorm zijn. De Voorzorg betaalt 15 euro sportpremie terug per jaar en via de Gezondheidsdienst kan je yoga en pilates volgen aan een superscherp tarief. #tisnietomdatjeveelgeldhebt,datjehetmoetweggooien

Reden 2: Ariana is momenteel 26 lentes jong. Binnen enkele jaren denkt ze misschien wel aan mama worden. Maar combineer al die optredens maar eens met #momlife! De Voorzorg stuurt graag kraamhulp én een geboortepakket met enkele leuke geboortegeschenken.

Reden 3: Ariana zwoer bij een jaar lang zonder vriendje en zonder seks. Die belofte lijkt ze gebroken te hebben, want ze zou aan het daten zijn met Mikey Foster. Of toch niet? Haar liefdesleven is niet te volgen. Bij De Voorzorg krijgt ze alleszins een terugbetaling van haar pil van 15 euro per kalenderjaar.

Reden 4: Een slippertje op het podium is snel gebeurd. Een goede hospitalisatieverzekering is dan geen overbodige luxe. Bij De Voorzorg kan Ariana kiezen voor KliniPlanPlus, een verzekering die de kosten van een eenpersoonskamer dekt. Geen pottenkijkers, dus!

Reden 5: Ariana is aldoor aan het reizen. Een optreden in New York, een familiebezoekje in Italië … de reisbijstand van De Voorzorg, Mutas, reist wereldwijd met haar mee. Zo is ze 24/7 beschermd tegen dringende medische kosten. De reisbijstand is inbegrepen in de ledenbijdrage van De Voorzorg.

5 redenen waarom jij nu lid moet worden van De Voorzorg:

  • Jij krijgt dezelfde ledenvoordelen als superster Ariana. Bij De Voorzorg sluiten we niemand uit!
  • Daarnaast zijn er nog meer voordelen. Ontdek ze hier!
  • Je betaalt slechts een kleine bijdrage. Vergelijk gerust met andere ziekenfondsen.
  • Heb je een probleem? Bij De Voorzorg gaan we tot het uiterste om je probleem op te lossen.
  • Na je 25ste, vanaf je eerste werkdag of wanneer je een uitkering ontvangt mag je niet meer op het lidboekje van je ouders staan. The law says so!

Word nu lid

Tips & tricks op jouw maat?

Nieuwe blogposts met tips & tricks, events & wedstrijden
maandelijks in je mailbox?

Whoop whoop! Je bent ingeschreven!

Oepss, er ging iets mis. Probeer later nog eens.

Ik ga akkoord met het privacybeleid van Op Eigen Benen Staan (lees het op www.oebs.be) en ben 16 jaar of ouder