Lesvrije week
Studie

4 toffe dingen om te doen tijdens je lesvrije week

We-ken-lang naar uitgekeken: de lesvrije week op 3 februari. Tijdens deze welverdiende vakantie kan je je batterijen weer volledig opladen, hoef je nog even niet aan de punten te denken en is het weer tijd om je sociaal leven weer wat op te bouwen. Team OEBS verzamelde voor jou 4 activiteiten in Limburg om het beste uit deze week te halen.

Uitslapen en niks doen

Moet kunnen, niet? Na wekenlang enkel en alleen maar ‘eat-sleep-study-repeat’, mag het er ook eens wat rustiger aan toe gaan. Hoofd helemaal leegmaken, een leuke film of serie kijken op Netlflix en, het allerbelangrijkste: je wekker uitzetten en slapen tot je vanzelf wakker wordt. Heerlijk, toch.

Gezellig naar de film

Naar de film gaan terwijl alle andere mensen moeten werken of naar school gaan? Zalig! Beschouw het als je eigen privécinema. Zit op het puntje van je bioscoopstoel tijdens het meeslepende oorlogsdrama 1917, lach met Bad Boys for Life, of volg de avonturen van Elsa en Anna in Frozen 2 (want ook wij houden nog steeds van Disney!). Voor de die-hard Star Wars fans onder ons is er natuurlijk ook nog de laatste nieuwe film The Rise of Skylwalker.

Wandelen in Connecterra

Wandelen is één van de beste manieren om je hoofd helemaal leeg te maken. In Connecterra vind je de plekjes met de mooiste uitzichten in de uitgestrekte natuur. Waan je even in de Ardennen wanneer je op de top van de terril staat met het mooiste panorama van Vlaanderen.

Connecterra (Terhills)
Zetellaan z.n., 3630 Eisden-Maasmechelen
Dagelijks open van 10.00u tot 17.00u
Vanaf €3 per persoon
www.connecterra.be

Foute après-ski feestjes

Zin om een stapje te zetten? Van Moose Bar heb je ongetwijfeld al gehoord. Een combinatie van foute après-skihits en halve liters bezorgen je het feestje van je leven. Met als hoogtepunt de grootste après-skiparty van België in het Sportpaleis. Voor vrijdag zijn er nog steeds tickets beschikbaar.

Maar vooral: geniet!

Tips & tricks op jouw maat?

Nieuwe blogposts met tips & tricks, events & wedstrijden
maandelijks in je mailbox?

Whoop whoop! Je bent ingeschreven!

Oepss, er ging iets mis. Probeer later nog eens.

Ik ga akkoord met het privacybeleid van Op Eigen Benen Staan (lees het op www.oebs.be) en ben 16 jaar of ouder